fint

fint

torsdag 3 november 2016

Novembervärmare


Idag yr något som nästan ser ut som snö utanför stugans fönster. Jag är allt annat än redo för vintern, drar på mig en ulltröja till och stoppar in mer ved i kaminen...
Desto mysigare är det ju då att få packa upp den nya leveransen av varor till webbutiken, världens goaste plädar i våfflat linne och doftljus av sojavax - Ocean Breeze, som får en att längta tillbaka till ljumma dagar vid havet.

När jag var på Formexmässan i augusti så sniffade jag igenom hela Olsson & Jensens lager av doftljus och valde ut fyra absoluta favoriter, en av dom var Jasmin-Granatäpple...ojoj, bara man får upp den ur förpackningen så doftar det ljuvligt i hela rummet.


Och det här med våfflat linne...ja alltså finns det nåt finare. Tunna och ändå med en härlig tyngd i materialet, perfekt att svepa runt sig med när man kryper upp i soffan med en kopp te.

Det här och lite annat fint dyker snart upp i webbutiken och med risk för att verka lite hoppig så fixar jag just nu det sista på en ny webbutik åt Fint o Fult. Jag har ju just nu butiken på tictail och har haft den där senaste året, det är ju en snabb och enkel lösning när man vill ha butik på nätet men jag saknar en hel del funktioner som jag hade i den tidigare webbutiken så där för går jag tillbaka till den igen. 
Jag tycker även att den nya är enklare att navigera i och nu kommer ni även kunna betala med Klarna - faktura som jag tror att många uppskattar, att faktiskt kunna få hem varorna och klämma och känna på dom innan man betalar. 
Så till helgen är det tänkt att den sparkar igång och då har jag fyllt på med mycket nytt!

Nu återgår jag till eldning av kaminen här, ett himla ruggväder på ön just nu...hoppas ni ändå har det fint under höstlovsdagarna.

MonicaInga kommentarer:

Skicka en kommentar